Η Φιλοσοφία μας

Φίλοι – μαθητές,

Σ΄ αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο της ζωής σας, καλείσθε να αποφασίσετε για τις σπουδές σας, για την επαγγελματική σας αποκατάσταση, για το μέλλον σας.

Η βαθμολογική απόδοσή στο σύνολο των μαθημάτων, ιδιαίτερα της Γ΄Λυκείου, θα καθορίσει την πορεία σας στις σπουδές και γενικότερα στη ζωή.

Η επιλογή φροντιστηρίου είναι σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία σας.

Στα φροντιστήρια “ΔΟΜΗ” θα βρείτε σωστούς δασκάλους – καθοδηγητές, αποτελεσματικούς βοηθούς, αρωγούς και συμπαραστάτες στη κρίσιμη αυτή περίοδο της ζωής σας.

Αξιοποιώντας την πολυετή πείρα μας, την παραστατικότητα της διδασκαλίας, την μεθοδικότητα και πληρότητα των γνώσεων, το μεράκι και την αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, έχουμε τον τρόπο να σας οδηγήσουμε στην επίτευξη των στόχων σας.

Κάθε μαθητής είναι για μας μοναδικός. Η καθημερινή βελτίωση της απόδοσης είναι στόχος και γίνεται πραγματικότητα. Ενισχυτική διδασκαλία σε καθημερινή βάση. Ψυχολογική στήριξη όπου χρειάζεται.

Το φροντιστήριό μας διαθέτει σύμβουλο ψυχολόγο, ο οποίος, μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία, διερευνά την προσωπικότητα κάθε μαθητή και αποτελεί πολύτιμο σύμβουλο για τις κατάλληλες μεθόδους αξιοποίησης των δυνατοτήτων του, με συνέπεια την καθημερινή βελτίωση των δεξιοτήτων του.

Καλούμε λοιπόν, τους μαθητές που έχουν όνειρα, που έχουν δύναμη ψυχής. Καλούμε τους μαθητές που έχουν στόχους, στόχους υψηλούς και δύναμη και διάθεση να αγωνιστούν. Αυτούς τους μαθητές καλούμε στο φροντιστήριο μας.

Υπόσχεση τιμής, μέσα από τη καρδιά μας. Η γνώση, η μεθόδευση μελέτης, η συμπαράσταση, οι ατέλειωτες ώρες αφοσίωσης σε κάθε μαθητή, είναι καθημερινότητα από όλους τους συντελεστές των φροντιστηρίων μας.

Ρωτήστε τους μαθητές μας, αυτοί ξέρουν.

Ρωτήστε τους γονείς των μαθητών μας, κι αυτοί ξέρουν.

Για μαθητές απαιτητικούς με υψηλούς στόχους!

Ευέλικτα Προγράμματα

ΘΕΡΙΝΑ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ

ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ

ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες

Εκπαιδευτική Επικαιρότητα

Θέματα Πανελλαδικών

Υπολογισμός Μορίων

Βάσεις-Σχολές

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Κερδίστε έκπτωση για όλα τα προγράμματα!
00Days00Hours00Min00Sec

Τι λένε οι Μαθητές μας

Τελευταία Νέα